Nieuwe locatie

Nieuwe locatie Vrije School Korte Verspronck groeit!

Zoals u wellicht al heeft vernomen zijn dit schooljaar, in september 2017,  al twee kleuterklassen en een eerste klas op de nieuwe locatie gestart. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door een heel mooi ouderinitiatief. Wij zijn begonnen in een schoolgebouw aan de Korte Verspronckweg te Haarlem, vlakbij de locatie Vrije School Kleverpark. In Januari 2018 zullen we op het terrein verhuizen naar een nog betere plek.

Aanmelden voor deze nieuwe locatie kan door contact op te nemen met de administratie van de Vrije School Kleverpark op 023.2023235. Wij nodigen u dan uit op een informatie-uurtje. Daar kunt u een interesseformulier meekrijgen voor de wachtlijst.

Let op; voor kinderen die geboren zijn na 1 januari 2015 geldt het nieuwe Plaatsingsbeleid van de Gemeente Haarlem. Meer informatie hierover vind u hier:

Plaatsingsbeleid Gemeente Haarlem

Vrije School Kleverpark
Wouwermanstraat 49a, 2023 XD Haarlem
Tel. 023 2023235 (ook ziekmeldingen)
info@vskleverpark.nl
Klik hier voor de laatste nieuwsbrief
Concept door Stopkracht - Websitebouw door All4Design
Vrije School Kleverpark
Wouwermanstraat 49a, 2023 XD Haarlem
Tel. 023 2023235 (ook ziekmeldingen)
info@vskleverpark.nl