Basisschool Vrijeschool Kleverpark is een vrijeschool in Haarlem-Noord

Dependance Vrije School De Lindeboom

Nieuwe locatie Vrije School De Lindeboom groeit!

Zoals u wellicht al heeft vernomen zijn dit schooljaar, in september 2018, al drie kleuterklassen en een eerste en tweede klas op de nieuwe locatie gestart. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door een heel mooi ouderinitiatief. Wij zijn begonnen in een schoolgebouw aan de Korte Verspronckweg te Haarlem, vlakbij de locatie Vrije School Kleverpark. In Januari 2018 zijn we op het terrein verhuisd naar een nog mooiere plek. In September hebben de grondsteen officieel in de aarde gelegd en gaat de school verder onder de naam: Vrije School De Lindeboom.

Aanmelden voor deze nieuwe locatie kan door contact op te nemen met de administratie van de Vrije School Kleverpark op 023-2023235. Wij nodigen u dan uit op een informatie-uurtje. Daar kunt u een interesseformulier meekrijgen voor de wachtlijst voor de kleuterklassen.

Let op; voor kinderen die geboren zijn na 1 januari 2015 geldt het nieuwe Plaatsingsbeleid van de Gemeente Haarlem. Meer informatie hierover vind u op www.naarschoolinhaarlem.nl of onder het kopje snelmenu/ centrale aanmeldingen

Vrije School de Lindeboom
Korte Verspronckweg 7-9