Basisschool Vrijeschool Kleverpark is een vrijeschool in Haarlem-Noord

Basisschool Vrijeschool Kleverpark is een vrijeschool in Haarlem-Noord

Een mooi
toneelstuk
begint met taal.

Buitenschoolse opvang

Voor buitenschoolse opvang werken we samen met een aantal kinderopvang organisaties. Uiteraard kun je zelf kiezen van welke naschoolse opvang je gebruik wilt maken. Je dient met hen ook afspraken te maken omtrent vrije dagen, studiedagen en vakanties.

BSO de Wonderberk

Op de buitenschoolse opvang van 'de Wonderberk' wordt gewerkt vanuit de antroposofische pedagogiek. Het uitgangspunt hierbij is het bieden van een huiselijke omgeving; een vertrouwd, prettig en veilig tweede 'thuis'. Er zijn twee BSO groepen op de Wonderberk en de kinderen worden lopend opgehaald.

www.wonderberk.nl | info@wonderberk.nl


BSO Compannany Ripperda en Kleverpark (voorheen 't Hazeltje)

Kinderopvang Compananny wil graag dat kinderen zich thuis voelen en met plezier naar de naschoolse opvang komen. Er wordt gezorgd voor een huiselijke sfeer en er worden verschillende en afwisselende activiteiten aangeboden. Alle kinderen zijn verschillend en daar wordt rekening mee gehouden. Kijk op de website voor de verschillende lokaties.

www.compananny.nl


Hero Kindercentra

Leerlingen van de Vrije School Kleverpark kunnen voor buitenschoolse opvang terecht bij Hero BSO t Hoenstraat 7 en Hero BSO t Hoenstraat 1-3. Beide BSO’s liggen aan de grote sportvelden bij de Kleverlaan. De kinderen kunnen zo de sportvelden op waar dagelijks sportieve activiteiten worden aangeboden. Behalve een sportclub vind je op deze BSO ook een kookclub, een creaclub en worden iedere dag activiteiten en workshops aangeboden.

Wij gaan graag met je op avontuur. Ga je met ons mee?

Heb je nog vragen of wil je je kind(eren) aanmelden? Neem dan vooral contact op met Hero kindercentra! Je kunt ons van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereiken op 023-5123920 of door te mailen naar info@herokindercentra.nl.
Voor meer informatie ga naar www.herokindercentra.nl.NB. Wij halen momenteel alleen op van de Vrije School Kleverpark, niet van de Lindeboom.


BSO Verda

BSO Verda is een kleinschalige buitenschoolse opvang in Haarlem Noord. Verda bestaat uit een groep van 10 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. De gemengde leeftijden maken dat de groep voelt als een groot gezin. Onze persoonlijke ervaring, de antroposofie en het 'Natuurlijk Ouderschap' vormen onze inspiratiebronnen. BSO Verda is een plek met aandacht voor elk kind, met kunst en natuur en vooral plezier. Kinderen worden gezien, uitgedaagd en geïnspireerd, kunnen zich ontspannen en vooral spelen, spelen, spelen. Kijk voor meer informatie op www.bsoverda.nl. Wees welkom!