Basisschool Vrijeschool Kleverpark is een vrijeschool in Haarlem-Noord

Basisschool Vrijeschool Kleverpark is een vrijeschool in Haarlem-Noord

Een mooi
toneelstuk
begint met taal.

Buitenschoolse opvang

Voor buitenschoolse opvang werken we samen met een aantal kinderopvang organisaties. Uiteraard kun je zelf kiezen van welke naschoolse opvang je gebruik wilt maken. Je dient met hen ook afspraken te maken omtrent vrije dagen, studiedagen en vakanties.

BSO de Wonderberk

Op de buitenschoolse opvang van 'de Wonderberk' wordt gewerkt vanuit de antroposofische pedagogiek. Het uitgangspunt hierbij is het bieden van een huiselijke omgeving; een vertrouwd, prettig en veilig tweede 'thuis'. Er zijn twee BSO groepen op de Wonderberk en de kinderen worden lopend opgehaald.

www.wonderberk.nl | info@wonderberk.nl


BSO Midas

Staat voor: Actief leren & lekker spelen!

Bij BSO lokatie EDO maken wij gebruik van de prachtige serre, de ruime sportvelden en gaan regelmatig het Schoterbos in.

Wij gebruiken de methodiek Kaleidoscoop als werkwijze voor het pedagogisch handelen.

Onze ‘groene’ locatie in het Schoterbos: “Midas in 't Park”, richt zich met name op het buiten zijn en de natuurbeleving. Tijdens de vakanties maken wij regelmatig leuke uitstapjes!

Kernwoorden: kinderparticipatie, de natuur in, veel buiten en sporten, geen spelcomputers, begeleiding bij het maken van huiswerk. www.kinderopvangmidas.nl

BSO Sportfever

Van nature vinden kinderen het heerlijk om te bewegen. Bij Sportfever wordt rekening gehouden met die behoefte. Stilzitten moeten ze leren, bewegen niet. Bewegen is goed voor de gezondheid en de totale ontwikkeling van kinderen. Ons beleid is erop gericht kinderen te ontwikkelen in sport en spel om zowel fysiek als mentaal te ontdekken wie je bent.

www.sportfever.nl | sportbsodss@sportfever.nl

BSO Compannany Ripperda en Kleverpark (voorheen 't Hazeltje)

Kinderopvang Compananny wil graag dat kinderen zich thuis voelen en met plezier naar de naschoolse opvang komen. Er wordt gezorgd voor een huiselijke sfeer en er worden verschillende en afwisselende activiteiten aangeboden. Alle kinderen zijn verschillend en daar wordt rekening mee gehouden. Kijk op de website voor de verschillende lokaties.

www.compananny.nl


Hero Kindercentra

Leerlingen van de Vrije School Kleverpark kunnen voor buitenschoolse opvang terecht bij Hero BSO t Hoenstraat 7 en Hero BSO t Hoenstraat 1-3. Beide BSO’s liggen aan de grote sportvelden bij de Kleverlaan. De kinderen kunnen zo de sportvelden op waar dagelijks sportieve activiteiten worden aangeboden. Behalve een sportclub vind je op deze BSO ook een kookclub, een creaclub en worden iedere dag activiteiten en workshops aangeboden.

Wij gaan graag met je op avontuur. Ga je met ons mee?

Heb je nog vragen of wil je je kind(eren) aanmelden? Neem dan vooral contact op met Hero kindercentra! Je kunt ons van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereiken op 023-5123920 of door te mailen naar info@herokindercentra.nl.
Voor meer informatie ga naar www.herokindercentra.nl.NB. Wij halen momenteel alleen op van de Vrije School Kleverpark, niet van de Lindeboom.


BSO Monti

BSO 'Monti' is kleinschalig. Onze lokatie bevindt zich in Overveen. Er komen een paar plaatsjes vrij. We zijn huiselijk ingesteld maar spelen graag buiten, in de duinen, de zon schijnt bij ons in alle seizoenen! Hoe we dat doen? Kom kijken en maak kennis met deze gezellige kinderclub, gericht op creativiteit en samenspel (ook muziek). We zijn net een maatje groter dan gastouderopvang, maar zeker een paar maten kleiner dan een gewone BSO. Ieder kind voelt zich er thuis. Kijk eens op de website om sfeer te proeven. www.monteverdi-overveen.nl


BSO Verdi

BSO Verdi is een kleinschalige buitenschoolse opvang in Haarlem Noord. Verdi bestaat uit een groep van 10 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. De gemengde leeftijden maken dat de groep voelt als een groot gezin. Onze persoonlijke ervaring, de Antroposofie en het 'Natuurlijk Ouderschap' vormen onze inspiratiebronnen. BSO Verdi is een plek met aandacht voor elk kind, met kunst en natuur en vooral plezier. Kinderen worden gezien, uitgedaagd en geïnspireerd, kunnen zich ontspannen en vooral spelen, spelen, spelen. Kijk voor meer informatie op www.bsoverdi.nl. Wees welkom!


BSO Robinson ‘t Brouwerskolkje

In Overveen aan de Korte Zijlweg, grenzend aan Haarlem en vlakbij de randweg, is onze BSO gevestigd. Hier hebben wij diverse grote en lichte ruimtes met meerdere (aangrenzende) buitenruimtes, waar wij voor kinderen in alle leeftijdscategorieën gevarieerde binnen- en buitenactiviteiten organiseren. Aan het eind van de dag kunt u uw kind(eren) ook een warme maaltijd laten eten onder begeleiding van een van onze pedagogisch medewerkers.

Kenmerkend aan onze opvang is de gezellige en huiselijke sfeer in een veilige en vertrouwde opvang in een monumentaal pand, volledig aangepast aan de eisen van deze tijd!

Graag tot ziens bij Robinson!

www.robinson.nl |planning@robinson.nl | 023-7070000