Basisschool Vrijeschool Kleverpark is een vrijeschool in Haarlem-Noord

Basisschool Vrijeschool Kleverpark is een vrijeschool in Haarlem-Noord

Een mooi
toneelstuk
begint met taal.

Buitenschoolse opvang

Voor buitenschoolse opvang werken we samen met een aantal kinderopvang organisaties. Uiteraard kun je zelf kiezen van welke naschoolse opvang je gebruik wilt maken. Je dient met hen ook afspraken te maken omtrent vrije dagen, studiedagen en vakanties.

BSO de Wonderberk

Op de buitenschoolse opvang van 'de Wonderberk' wordt gewerkt vanuit de antroposofische pedagogiek. Het uitgangspunt hierbij is het bieden van een huiselijke omgeving; een vertrouwd, prettig en veilig tweede 'thuis'. Er zijn twee BSO groepen op de Wonderberk en de kinderen worden lopend opgehaald.

www.wonderberk.nl | info@wonderberk.nl


BSO Compannany Ripperda en Kleverpark (voorheen 't Hazeltje)

Kinderopvang Compananny wil graag dat kinderen zich thuis voelen en met plezier naar de naschoolse opvang komen. Er wordt gezorgd voor een huiselijke sfeer en er worden verschillende en afwisselende activiteiten aangeboden. Alle kinderen zijn verschillend en daar wordt rekening mee gehouden. Kijk op de website voor de verschillende lokaties.

www.compananny.nl


Hero Kindercentra

Leerlingen van de Vrije School Kleverpark kunnen voor buitenschoolse opvang terecht bij Hero BSO t Hoenstraat 7 en Hero BSO t Hoenstraat 1-3. Beide BSO’s liggen aan de grote sportvelden bij de Kleverlaan. De kinderen kunnen zo de sportvelden op waar dagelijks sportieve activiteiten worden aangeboden. Behalve een sportclub vind je op deze BSO ook een kookclub, een creaclub en worden iedere dag activiteiten en workshops aangeboden.

Wij gaan graag met je op avontuur. Ga je met ons mee?

Heb je nog vragen of wil je je kind(eren) aanmelden? Neem dan vooral contact op met Hero kindercentra! Je kunt ons van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereiken op 023-5123920 of door te mailen naar info@herokindercentra.nl.
Voor meer informatie ga naar www.herokindercentra.nl.NB. Wij halen momenteel alleen op van de Vrije School Kleverpark, niet van de Lindeboom.


BSO Verda

Verda is de kleinste BSO van Haarlem en biedt professionele kinderopvang in een veilige, huiselijke omgeving. We hechten grote waarde aan stabiliteit, individuele aandacht en een goede band met de kinderen die aan onze zorg worden toevertrouwd. En een goede band met hun ouders. Er zijn maximaal 10 kinderen per dag waarmee Verda tussen gastouder en BSO inzit.

Het kind zich gezien en thuis laten voelen, zodat het veilig kan hechten, respect en ruimte voor eigenheid, ontspanning en plezier zijn de kernwoorden die de opvang bij Verda weergeven. Middels gerichte (coachings-)activiteiten geven we kinderen de kans weer in zichzelf te landen na een schooldag. Denk aan mindfullness, yoga, visualisaties, filosoferen, kunstzinnige werken en nog veel meer prachtige middelen.

Wees welkom, we zien je graag! www.bsoverda.nl.


BSO Monteverdi
Kleinschaligheid is het hart van onze visie! We gunnen de kinderen na school hun eigen tijd met spelplezier, inspiratie en ontspanning. Onze 'beroemde' Monti-locatie bevindt zich in Overveen. We zijn een huiselijke club maar we spelen graag buiten, in de duinen, en de zon schijnt bij ons in alle seizoenen! Hoe we dat doen? Kom kijken en maak kennis met deze originele mini-BSO, gericht op creativiteit en samenspel (ook muziek). Kijk eens op de website om sfeer te proeven. www.monteverdi-overveen.nl. Nieuw: we openen een tweede speelhuis in Haarlem-Noord voor maximaal 10 kinderen. Met dezelfde lieve juffen!